El trimming és el tall específic de cada raça. Cada raça té estandarditzat un tipus de tall o un altre segons morfologia i tipus de pèl.

TRIMMING PER RACES

TALL COMERCIAL

Molts cops el propietari no li és còmode el trimming específic de la raça de la seva mascota; els nostres perruquers adapten els treballs segons les necessitats del seu client però sempre respectant la cura i salut del pelatge i pell de l’animal. Li assessorament de quin trimming és el més adequat per la seva mascota.

Realitzem talls a tisora segons el trimming que se li tingui de fer al can.

TALL A TISORA

STRIPPING

El Stripping és un tècnica utilitzada en pelatges de pèl dur, el qual no fa una muda natural. S’arrenca el pèl de cobertura , per estimular el seu creixement i, per tant, es fa la muda artificial. Les races que requereixen aquesta tècnica poden ser: cockers, schnauzers, westies, ... i inclús els gossos mestissos el quals presenten pelatge de pèl dur.

El centre d’estètica i perruqueria canina de SelvaVeterinaris compta amb tot tipus de mobiliari i equipament per tal de poder realitzar perruqueries a gossos de gran talla, com poden ser els: mastins, san bernards, dogos, etc.

TALLES XXL

PERRUQUERIA FELINA

La perruqueria felina és una realitat. Hi ha un gran número de races de gat de pèl llarg, les quals requereixen d’un manteniment exhaustiu del seu pelatge. Realitzem aquestes tasques tant amb gats desperts (els habituats) com adormits (casos extrems i sempre sota control veterinari).

Molts propietaris han decidit tenir com a mascota fures o conills perses. Al nostre centre realitzem perruqueries a espècies exòtiques.

ESPÈCIES EXÓTIQUES

SPA I MASSATGES

Disposem de banyera d’SPA per cans, per tal de donar un bany relaxant, acompanyant de productes especials; prèviament es solen fer els massatges depenent de la dolència de l’animal o senzillament fer un massatge relaxant.

Fes-nos una visita!

Estem a 5 minuts de Reus i a 15 minuts de Tarragona. Ens trobaràs al Carrer Hidràulica, 1 (Pol Ind. la Drecera) 43470 La Selva del Camp, Tarragona

Serveis que oferim de Perruqueria

  • Perruqueria
  • Trimming
  • Tall a tisora i comercial
  • Stripping
  • Races XXL
  • Perruqueria felina
  • Espècies Exòtiques
  • Spa i Massatges

Cita en línia