Perruqueria a la Selva del Camp

12.04.16

Perruqueria professional de qualitat

A la Selva del Camp, podreu trobar el nostre nou centre de veterinària Selva Veterinaris, però també tenim una secció de perruqueria on podreu rentar el vostre gos amb uns resultats excepcionals.

Tenim serveis de perruqueria canina :

  • Perruqueria comercial
  • Trimming
  • Tall a tisora i comercial
  • Stripping
  • Races XXL
  • Perruqueria felina
  • Espècies Exòtiques
  • Spa i Massatges

I a la nostra secció del web podeu trobar més informació:
Perruqueria Selva Veterinaris

La Jana és el nostre gosset guardià que tenim alguns dies voltejant per selva veterinaris i fent guàrdia..vam decidir fer-li una bona rentada! 🙂

Vam utilitzar la marca de cosmètica canina professional www.dogocosmetics.com per obtenir uns resultats espectaculars, com podeu veure a les següents fotos.
 
Primer vam utilitzar el xampú SENSIBLE amb extracte de Fucus, amb acció hidratant, el converteixen en un bon humectant, filmogen i suavitzant. La seva acció antiinflamatòria fan d’ell un bon antiirritant i la seva acció antimicrobiana fa que el producte es transformi en un excel·lent antisèptic.

Després li vam aplicar un xampú formulat per a gossos amb pèl blanc i negre , ressaltant el color negre i netejant la brutícia en mantells blancs. Amb aroma de coco i pH neutre, COLOURS està orientat a tot tipus de pell i pèl , amb activitat hidratant, condicionadora i purificant.

“Amb la cosmètica professional Dogo Cosmétics podem obtenir uns resultats immillorables “

 
 
I per finalitzar, com no per obtenir una suavitat excepcional li vam aplicar la mascareta GOLD MASC , és una màscara d’excel·lent qualitat que no necessita aclarit , amb acció ultra desenredant . Gràcies a la combinació d’extracte de Flor de Tiaré amb Col·lagen , aquesta mascareta proporciona una màxima hidratació , flexibilitat i soltesa a tomb, a part de reparar els cabells danyat i aportar brillantor i vitalitat a les capes més apagades. Apte per a tot tipus de mantells.

Gold Masc és la revolució dins de l’alta cosmètica canina.

Aquí teniu el procés….

 

Selva_veterinaris_perro_peluqueria_perruqueria 001

La Jana esbandint el xampú Dogo

Selva_veterinaris_perro_peluqueria_perruqueria 004

Aplicant un potenciador de color, xampú Dogo Colours

Selva_veterinaris_perro_peluqueria_perruqueria 002

Aquí ja tenim la Jana preparada per tallar!

Selva_veterinaris_perruqueria_Jana_Dogo cosmetics

Un resultat professional

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Com podeu veure els resultats son inmillorables, la Jana la vam deixar amb un pelatge molt hidratat, amb una lluentor i colors que fa goig però sobretot neta i “pulida” 🙂 🙂 🙂

Fins la pròxima!!!

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *