Serveis per a Corrals

A Selva Veterinaris som especialistes en animals de corral com cavalls, ases, gallines, oques, ànecs, porcs, cabres i ovelles.

ÈQUIDS

Us oferim els serveis de vacunació del tètanus i influenza equina, desparasitació, alimentació, assessorament i material per a les instal·lacions... Comenta'ns què necessites pel teu estable!

CABRES I OVELLES

Els petits remugants també tenen cabuda a Selva Veterinaris. Vacunes, desparasitacions, tractament de la mamitis són alguns dels serveis que et podem oferir. I si necessites pinsos o complements per a les teves instal·lacions, també ho tenim!

PORCS

Si tens un porc domèstic, o porc vietnamita, també el podem atendre. Vacunacions i visites en general així com pinsos i alimentació específica que el deixarà tip i content!

AUS DE CORRAL

Les aus de corral com ara gallines, galls, ànecs, oques i perdius també tenen el seu espai a Selva Veterinaris: visites a domicili, assessorament sobre alimentació, instal·lacions, reproducció, etc. No dubtis en consultar-nos el teu problema amb l'aviram!

VACUNACIONS

Si necessites vacunar als teus animals de corral per protegir-los adequadament, podem atendre't sense problema. Malalties com el tètanus i influenza equina ja no seran un maldecap per tu.

MEDICINA INTERNA

En cas que els teus animals de corral necessitin visita deguda a qualsevol patologia, no ho dubtis i posa't en contacte amb nosaltres. Us atendre'm d'immediat.

DESPARASITACIONS

Sempre recomanem una actitud preventiva per evitar l'aparició de paràsits en els teus animals de corral, però davant la seva presència cal actuar de forma immediata per evitar mals majors en els teus animals.

REPRODUCCIÓ ANIMAL

Si et dediques a la reproducció d'animals de corral, podem assessorar-te per aconseguir els millors resultats i unes cries o pollets sans i vigorosos.

Fes-nos una visita!

Estem a 5 minuts de Reus i a 15 minuts de Tarragona. Ens trobaràs al Carrer Hidràulica, 1 (Pol Ind. la Drecera) 43470 La Selva del Camp, Tarragona

Digues-nos què necessites!

Truca'ns al 977 84 55 13 de dilluns a divendres de 9:30h a 18:30h o fora d'aquestes hores al 665 49 32 58 i t'atendrem de seguida.

Cita en línia

També pots reservar cita a través del formulari de Cita en Línia per a més comoditat.