Serveis per a Gats

A Selva Veterinaris treballem amb gats de totes les menes: perses, europeus, siamesos, etc.

MICROXIPS

El mètode més fiable per trobar al teu gat si es perd o s'escapa. El microxip és el salvavides més segur i amb una senzilla intervenció el teu gat estarà controlat. Si ens arriba a nosaltres o a qualsevol altre veterinari, se t'avisarà de seguida, així que estigues tranquil. A més és obligatori a Catalunya.

VACUNES

La protecció més eficaç contra les malalties i que mantindrà al teu gat sa. A Selva Veterinaris a més amb la vacunació, la revisió veterinària és gratuïta. Un motiu més per vacunar el teu gat.

SUPORT CRIA

Si et dediques a la cria de gats, podem donar-te el suport veterinari necessari perquè tot surti sense problemes. Des de la gestació fins al part estaran correctament supervisades. Recorda a més, que la cria és una activitat professional i que està subjecte a requeriments específics per a la bona salut dels animals. Consulta'ns!

MEDICINA INTERNA

Si el teu gat té problemes de cor, renals, d'estómac, fractures o traumes, etc. vine a Selva Veterinaris. Aquí el podem tractar, operar o simplement visitar-lo per mirar de saber què li passa.

DENTISTA GAT

Neteges bucals per mantenir la boca sana i neta del teu gat. Revisions de dents i salut bucal. Extraccions de dents i cures bucals per al teu gat.

TEST DE LEUCÈMIA I IMMUNODEFICIÈNCIA FELINA

Amb el test de Leucèmia i Immunodeficiència felina podem saber l'estat de salut del sistema immunitari del teu gat. Aquest test és indispensable en el cas de gats recollits del carrer o adoptats, i es recomana en els gatets abans d'iniciar el pla vacunal. Consulta'ns el teu cas.

PERRUQUERIA GAT

A la nostra perruqueria de gat podem des de dutxar el teu gat a fer talls de concurs per a races concretes. Una de les coses que el gat més agrairà serà l'spa i tu gaudiràs el seu pèl cuidat i arreglat.

DOCUMENTACIÓ GATS

Si viatges i necessites qualsevol documentació per al teu gat, vine! T'arreglem els papers perquè pugui venir amb tu sense problemes.

Fes-nos una visita!

Estem a 5 minuts de Reus i a 15 minuts de Tarragona. Ens trobaràs al Carrer Hidràulica, 1 (Pol Ind. la Drecera) 43470 La Selva del Camp, Tarragona

Digues-nos què necessites!

Truca'ns al 977 84 55 13 de dilluns a divendres de 9:30h a 18:30h o fora d'aquestes hores al 665 49 32 58 i t'atendrem de seguida.

Cita en línia

També pots reservar cita a través del formulari de Cita en Línia per a més comoditat.