Serveis per a Gossos

A Selva Veterinaris som especialistes en gossos de totes les races, mides i edats.

MICROXIPS

El mètode més fiable per trobar al teu gos si es perd o s'escapa. El microxip és el salvavides més segur i amb una senzilla intervenció el teu gos estarà controlat. Si ens arriba a nosaltres o a qualsevol altre veterinari, se t'avisarà de seguida, així que estigues tranquil. A més és obligatori a Catalunya.

VACUNES

La protecció més eficaç contra les malalties i que mantindrà al teu gos sa. A Selva Veterinaris a més amb la vacunació, la revisió veterinària és gratuïta. Un motiu més per vacunar el teu gos.

SUPORT CRIA

Si et dediques a la cria de gossos, podem donar-te el suport veterinari necessari perquè tot surti sense problemes. Des de la gestació fins al part estaran correctament supervisades. Recorda a més, que la cria és una activitat professional i que està subjecte a requeriments específics per a la bona salut dels animals. Consulta'ns!

MEDICINA INTERNA

Si el teu gos té problemes de cor, renals, d'estómac, fractures o traumes, etc. vine a Selva Veterinaris. Aquí el podem tractar, operar o simplement visitar-lo per mirar de saber què li passa.

DENTISTA GOS

Neteges bucals per mantenir la boca sana i neta del teu gos. Revisions de dents i salut bucal. Extraccions de dents i cures bucals per al teu gos.

GUARDERIA DE GOSSOS

Disposem de servei de guarderia per gos per si marxes de cap de setmana o de vacances i no et pots fer càrrec del teu company. A la guarderia el gos també gaudirà d'unes bones vacances!

PERRUQUERIA GOS

A la nostra perruqueria de gos podem des de dutxar el teu gos després d'una excursió a fer talls de concurs per a races concretes. Una de les coses que el gos més agrairà serà l'spa i tu gaudiràs el seu pèl cuidat i arreglat.

DOCUMENTACIÓ GOSSOS

Si viatges i necessites qualsevol documentació per al teu gos, vine! T'arreglem els papers perquè pugui venir amb tu sense problemes.

Fes-nos una visita!

Estem a 5 minuts de Reus i a 15 minuts de Tarragona. Ens trobaràs al Carrer Hidràulica, 1 (Pol Ind. la Drecera) 43470 La Selva del Camp, Tarragona

Digues-nos què necessites!

Truca'ns al 977 84 55 13 de dilluns a divendres de 9:30h a 18:30h o fora d'aquestes hores al 665 49 32 58 i t'atendrem de seguida.

Cita en línia

També pots reservar cita a través del formulari de Cita en Línia per a més comoditat.