ELS NOSTRES SERVEIS DE PERRUQUERÍA

TRIMMING PER RACES

El trimming és el tall específic de cada raça. Cada raça té estandarditzat un tipus de tall segons morfologia i tipus de pèl.

TALL A TISORA

Realitzem talls a tisora segons el trimming.

TALLES XXL

Comptem amb equipament per tal de poder realitzar perruqueries a gossos de gran talla, com poden ser els: mastins, san bernards, dogos, etc.

ESPÈCIES EXÓTIQUES

Per a propietaris que han decidit tenir com a mascota fures, conills o cobais, que necessiten un manteniment del seu pelatge..

PERRUQUERIA FELINA

Hi ha un gran número de races de gat de pèl llarg, les quals requereixen d’un manteniment exhaustiu del seu pelatge. Realitzem aquestes tasques tant amb gats desperts (els habituats) com sota sedació amb control veterinari en tot moment.

STRIPPING

El Stripping és un tècnica utilitzada en pelatges de pèl dur, el qual no fa una muda natural. S’arrenca el pèl de cobertura , per estimular el seu creixement i, per tant, es fa la muda artificial. Les races que requereixen aquesta tècnica poden ser: cockers, schnauzers, westies, … i inclús els gossos mestissos el quals presenten pelatge de pèl dur.

TALL COMERCIAL

Molts cops el propietari no li és còmode el trimming específic de la raça de la seva mascota; els nostres perruquers adapten els treballs segons les necessitats del seu client però sempre respectant la cura i salut del pelatge i pell de l’animal. Li assessorament de quin trimming és el més adequat per la seva mascota.

Contacta amb nosaltres!

Els propietaris d’animals de companyia confien en nosaltres per tenir cura de les necessitats dels seus estimats acompanyants. Som especialistes compromesos a oferir el màxim nivell d’atenció veterinària i afecte.