CIRUGIA GENERAL I AVANÇADA

S’ofereix un servei de cirurgia veterinària de nivell avançat per poder donar un servei complet als nostres clients i pacients en tot moment. Es disposa d’un quiròfan completament equipat que permet tenir un control de les constants vitals de l’animal durant tot el procés quirúrgic. També es disposa d’un equip automatitzat per al control de la respiració durant l’anestèsia que permet utilitzar una ventilació assistida en cirurgies en què sigui necessari com podrien ser les que s’ha d’accedir a la cavitat toràcica. A més a més, tot es complementa amb equips d’esterilització, llum de quiròfan amb tecnologia LED, equip de bisturí elèctric, etc.

 • Estem preparats per afrontar qualsevol acte quirúrgic.

 • Al nostre centre veterinari treballem amb les millor qualitats possibles.

selva veteinaris
laboratori

ANÀLISIS CLÍNICS

Disposem d’un laboratori complet per a poder realitzar les proves diagnòstiques oportunes en la major brevetat de temps possible, la qual cosa, en certs casos com en pacients crítics que ens permeten obtenir resultats de la forma més ràpida i poder instaurar un tractament amb rapidesa. Podem realitzar analítiques completes sanguínies (hemograma i bioquímica), urinanàlisis, citologies, així com proves més específiques com anàlisi de la tiroides i proves diagnòstiques de patologies.

ELS NOSTRES SERVEIS

Visites MEDICINA INTERNA

 • Malalties cardíaques
 • Malalties metabòliques
 • Malalties infeccioses
 • Malalties endocrines
 • Malalties gastrointestinals
 • Malalties renals
 • Malalties respiratòries…

Medicina general preventiva

La especialitat de medicina general preventiva es fa amb la finalitat de  protegir i mantenir la salut dels animals abans de la malaltia afectada a través d’accions a diversos nivells: dieta, vacunació, seguiment clínic i moltíssima més serveis que nosaltres et podem oferir.

Visites ESPECIALISTA

 • CARDIOLOGIA
 • DERMATOLOGIA
 • OFTALMOLOGIA 
 • Odontologia
 • EXÒTICS

Els nostres estudis i la nostra experiéncia com especialistes veterinaris es solapen per donar lo millor de nosaltres a la béstia.

ECOGRAFIA

L’ecografia és una tècnica diagnòstica de vital importància en la medicina veterinària, sent una especialitat en el sector classificat dins el diagnòstic per imatge, la finalitat és l’avaluació dels teixits tous dels animals.

ENDOSCÒPIA I MÍNIMA INVASIÓ

L’endoscòpia en animals  és un procediment mèdic mínimament invasiu, que té per objectiu buscar problemes o alteracions presents en el tracte gastrointestinal i respiratori. Per més informació, contacta.

IDENTIFICACIÓ I DOCUMENTACIÓ 

S’ha convertit en un element fonamental per garantir la seguretat dels aliments d’origen animal, a l’permetre rastrejar l’origen dels mateixos des de la taula fins a la granja.

FISIOTERÀPIA

La fisioteràpia és el vehicle que permet millorar el procés de rehabilitació quan un gos té lesions en els teixits, fractures o algun tipus de trauma. S’utilitza per ajudar a reduir el dolor, la inflor i la inflamació, i proporciona millors condicions per restaurar el moviment, la funció normal i construir força i massa muscular.

SERVEI D’EXÒTICS

Aquests animals s’han convertit en excel·lents mascotes i companys de vida. A causa de la gran varietat d’espècies que pertanyen a la categoria d’animals exòtics, cal comptar amb serveis veterinaris especialitzats, ja que cada un d’ells tenen unes necessitats i requeriments específics per a la seva cura i benestar.

Preguntes freqüents

Us responem a les preguntes mes habituals.

Si, trucan’s o contacta amb nosaltres per citaros per una visita a domicili.

Si. La vacunació és el procés per mitjà del qual un animal es fa immune o resistent a una malaltia específica. Gràcies a les vacunes, moltes malalties mortals es mantenen a ratlla i la nostra mascota segueix una vida llarga i sana. A SelvaVeterinaris dins de la vacunació està INCLOSA la visita veterinària.
Si.La Leishmania és una malaltia que afecta a un elevadíssim nombre de cans; si l’animal no rep la medicació adequada, li provoca la mort. Els símptomes poden ser múltiples però si es detecta a temps i es tracta el gos, es recupera sense problema i pot fer vida normal fins a la vellesa.
 • Petits mamífers com conills, cobais, fures, hàmsters, xinxilles, petaures…
 • Aus com canaris, periquitos, lloros, etc. 
 • Rèptils com ara iguanes, serps, tortugues, granotes, etc.
Si, a SelvaVeterinaris disposem d’un tracte directe amb el laboratori d’anàlisis de sang per poder detectar moltes patologies que a simple inspecció física no es poden diagnosticar. En 24/48h tenim els resultats.

Si, identificació amb microxip, passaports i canvis de titularitat.

En moltes ocasions s’ha pogut recuperar la nostra mascota perduda gràcies al microxip; és important que les dades que hi ha al microxip estiguin actualitzades! Si vas de viatge fóra del país, serà necessari que el nostre company porti el microxip i el passaport en regla.

SI. Part de la medicina que s’ocupa del diagnòstic i el tractament de les malalties que afecten tot l’organisme o a un sol òrgan i no requereixen assistència quirúrgica.

Contacta amb nosaltres!

Els propietaris d’animals de companyia confien en nosaltres per tenir cura de les necessitats dels seus estimats acompanyants. Som especialistes compromesos a oferir el màxim nivell d’atenció veterinària i afecte.